Visa en utskrivingsbar sida
Fisk
Pasta pescatore

Ingredienser
600 g torskfilé
12 bollar tagliatelle
½ squash i långa strimlor
Såsen:
½ dl olivolja
1 liten gul lök, hackad
1 burk krossade tomater
½ kruka färsk basilika eller 1 msk torkad
1 tsk socker
2-3 msk vitvinsvinäger
salt och svartpeppar

Tillagning
Fräs löken i oljan, tillsätt krossade tomater och basilika.
Låt koka ihop 5-6 minuter.
Smaksätt med socker, vinäger, salt och peppar.
Koka pastan i lättsaltat vatten och tillsätt squashen när 30 sekunder återstår.
Häll av i durkslag.
Dela torskfilén i mindre bitar och lägg dem i såsen. Sjud på svar värme i 2-3 minuter.







Besöksräknare: 1344
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.