Visa en utskrivingsbar sida
Fisk
Parmesanstekt spätta med saffranssmör

Ingredienser
4 portionsstora rödspättor
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 dl ströbröd
1 1/2 färskriven parmesanost

Saffranssmör:
75 g rumsvarmt smör
1/2 påse saffran
1 tsk tomatpuré
1/2 tsk timjan

Tillagning
Ugnstemperatur 175 grader
Skölj spättorna väl och torka av dem.Salta och peppra. Vänd fisken i ströbröd.
Bryn dem i smör i en stekpanna och läggöver dem på en plåt.Strö på osten.
Stek i ugnen 8-10 minuter. Rör under tiden ihop ingredienserna till smöret.Servera spättorna med smöret och gärnafärsk timjan. Fräst spenat och färnkål ärgott till
Istället för parmesanost kan man välja en annan smakrik ost





Besöksräknare: 1389
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.