Visa en utskrivingsbar sida
Fisk
Tex-Mex torsk i tortillasås

Ingredienser
Cheddargratinerade tortillas fyllda med
tacokryddad torsk på 15 minuter.

600 g torskfilé
½ röd paprika
½ gul lök
1 msk smör eller
margarin
2 msk green chili,
mild
½ dl majs
1 påse taco kryddmix
1 dl vatten
4 stora tortilla
3 dl riven cheddarost


Tillagning
Hacka paprika och lök.
Fräs dem i en het pannai lite smör.
Tillsätt majs, chili ochtacomixen.
Slå på vattnet och lägg i torsken som delats i mindre bitar.
Dra genast av pannan från värmen och fyll tortilla- bröden.
Rulla ihop dem och lägg i en ugnssäker form.
Strö över cheddarosten och gratinera 7-8 minuter i 225°.
Servera gärna med en salsa och lite svalkande gräddfil.








Besöksräknare: 1978
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.