Visa en utskrivingsbar sida
Fisk
Fiskfilé med creme fraiche

Ingredienser
1 lök
400 g torsk
saft av ½ citron
2 msk vatten
2 msk margarin
2-2½ krm örtsalt
peppar
klippt dill
2 krm dragon
1- 1½ dl creme fraiche
1 dl riven ost

Tillagning



Sätt ugnen på 200 g.
Smörj en ugnssäker form.
Skala och hacka löken fint.
Lägg löken på hela botten av formen.
Lägg fisken ovanpå.
Pressa citronsaft över och häll på vattnet.
Klicka margarinet över.
Krydda med örtsalt, peppar, dill och dragon.
Bred creme fraiche över.
Strö riven ost överst.
Ställ formen på mittfalsen i ugnen i 20-25 min.
Servera gärna kokt pressad potatis.


Besöksräknare: 3026
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.