Visa en utskrivingsbar sida
Pasta
Pasta margherita

Ingredienser
2 vitlöksklyftor
1 hg saltrulle i små bitar
1 dl vitt vin (eventuellt)
Bryn löken och köttet. Späd med vinet. Låt puttra tills vinet kokat in.

2 dl grädde
1 dl riven ost
20 g parmesanost
0,5 tsk salt
3 krm svartpeppar
3 ägg
persilja

Tillagning
Rör ihop grädde, ost, salt och peppar. Låt det smälta till en sås. Ta av grytan. Höll i lök/köttblandningen i spaghettin. Rör slutligen ner äggen och den klippta persiljan. Rör om.
Servera med sallad på tunt skivade tomater överströdda med hackat lök, bestänkta med Italiadressing och kryddade med svartpeppar.


Besöksräknare: 1480
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.