Visa en utskrivingsbar sida
Fisk-lax
Fin laxlasagne

Ingredienser
OSTSÅS:
1 l vatten
1 dl mjöl
4 pkt creme bonjour(a 100g)
lite muskot
lite basilika
FYLLNING:
2 L spenatblad
250 g kallrökt lax eller gravat lax
lasagneplattor


Tillagning
Lägg såsingredienserna i en kastrull och koka upp.Låt koka några minuter. Blancha spenanatblad lite i kokande vatten. Häll 2-3 dl sås i en ugnsform,täck med lasagne plattor.Bred ut lite sås på plattorna.Täck plattorna med spenatblad och laxskivor.Gör samma procedur ett par gånger till Sista våningen skall vara sås. Grädda i ugn 200 grader i ca 45 min.







Besöksräknare: 4525
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.