Visa en utskrivingsbar sida
Pasta
Pasta med gurka och kantarellsås

Ingredienser
1 liter kantareller,färska
1 gul lök
2 msk smör
2 msk vetemjöl
1 ½ dl mjölk
1 ½ dl grädde
Salt och peppar
250 g spiralmakaroner
15 cm gurka
Hackad persilja

Tillagning
Rensa svampen,skölj och skär den i mindre bitar. 2. Skala och hacka löken.Fräs lök och svamp i smöret tills vätskan kokat in.Strö på mjöl och späd med mjölk och grädde.Låt såsen koka under omrörning ca 5 minuter.
Koka makaronerna enligt anvisningarna på paketet. 4.Skölj och skär gurkan i bitar och sedan i grova striml- or.Lägg dem till makaronerna när 4 min av koktiden återstår.
Häll av vattnet och låt makaronerna rinna av väl.Lägg upp dem på tallrik och häll lite sås i mitten.Strö på persilja och bjud riven ost till.







Besöksräknare: 1621
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.