Visa en utskrivingsbar sida
Pasta
Spaghetti och bacon

Ingredienser
2 ägg
3 dl mjöl
1 tsk salt per liter vatten
3 msk smör
3-4 msk riven ost
1 frp bacon

Tillagning
Vispa äggen och arbeta in mjölet till en stadig deg. Degen kavlas ut till ca 2 mm tjocklek, låt degen torka i ca 45 minuter. Rulla sedan ihop den och skär den i band om ca 5 mm. Lägg dessa 5 mm breda utrullade band i lätt saltat vatten i stor mängd. Låt spagettin koka i ca 10-12 minuter. Häll upp den i en sil blanda i smöret och osten.
Stek baconet lätt eller hårt, efter behag. Lägg upp det i ett eget fat och häll över allt fett som finns kvar i stekpannan. Servera.








Besöksräknare: 1686
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.