Visa en utskrivingsbar sida
Fisk
Fiskbullefest

Ingredienser
1 paket djupfryst, tinade spenat i hela blad 375 g.
Smör eller margarin.
Salt.
1 paket djupfrysta, tinade fiskbullar 300 g.
1 dl vitt vin.

Till granering:
100 g rensade räkor.
Citron.
Dill.

Till sås:
150 g lättmajonäs.
Vinbuljong.
1 dl grädde.
Salt, kajennpeppar.

Tillagning
Värm spenaten med en klick smör eller margarin och lite salt.
Låt fiskbullarna sjuda med vinet under tättslutande lock tills de är riktigt varma och porösa.
Blanda majonäsen med vinbuljonen från fiskbullarna och grädden i en kastrull. Värm försiktigt i sjudande vattenbad och under vispande eller omrörning. Smaka av väl.
Lägg upp den varma spenaten på serveringsfat med fiskbullarna ovanpå. Häll såsen över fiskbullarna och granera med räkor, citron och dill.






Besöksräknare: 1392
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.