Visa en utskrivingsbar sida
Pasta
Tagliatelle med kyckling
Portioner: 4 portioner

Ingredienser
350 g Buitoni Tagliatelle, mixad eller gul
4 msk olivolja
1 stor gul lök, tunt skivad
1 selleristjälk, tunt skivad
600 g kycklingfilé
salt, peppar
1 msk vetemjöl
1 dl torrt vitt vin (eller buljong)
1 burk Buitoni Pastasås eller
1 burk krossade tomater
1 krm rosmarin
1 msk hackad persilja
50 g parmesanost

Tillagning
Värm oljan och fräs försiktigt lök och selleri. Skär kycklingfiléerna i lagom stora bitar, lägg dem i pannan och bryn dem. Strö över mjölet när de är vackert bruna och rör med en träslev tills mjölet är gulbrunt.

Häll i vinet, låt det koka in och rör sedan ner tomaterna och örtkryddorna. Sjud sakta i 15 minuter.

Koka under tiden pastan enligt anvisningen på förpackningen. Låt den rinna av och rör ner såsen och parmesanosten.

Servera omedelbart.


Besöksräknare: 1701
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.