Visa en utskrivingsbar sida
Pasta
Cellentani med crabfishsås

Ingredienser
160 g Buitoni Cellentani (kan varieras med Buitoni Gnocchi)

6 crabfish-stavar (ca 90 g djupfrysta)
2 dl crème fraiche
2-3 msk chilisås
1 pressad vitlöksklyfta
svartpeppar
salt

Garnering:
hackad persilja

Tillagning
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Skiva crabfish-stavarna.
Värm crème fraiche i en kastrull och hacka under tiden vitlöksklyftan fint.
Rör ner chilisåsen och vitlöken.
Häll ner crabfish-stavarna i kastrullen och rör om.
Salta och peppra efter önskemål och låt sjuda i 2 minuter.
Slå såsen över pastan och servera med en enkel grönsallad.


Besöksräknare: 1558
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.