Visa en utskrivingsbar sida
Pasta
Pasta Bågar med het räksås

Ingredienser
280 g Kungsörnen Pasta Bågar
1 kg räkor med skal (eller 300 g utan skal)
1 purjolök
2 gröna paprikor
2 msk rapsolja
1,5-2 tsk curry
2 dl tomatbaserad kryddad pastasås
1-2 dl lätt Crème Fraiche

Till servering:
Finstrimlad purjolök och paprika
Ev skivad pepparfrukt (utan frön)

Tillagning
Skala räkorna.
Skölj och strimla purjon och paprikan.
Hetta upp oljan och fräs grönsakerna.
Strö över curryn och låt den fräsa med en stund.
Tillsätt pastasåsen och låt såsen koka några minuter.
Rör i Crème Fraiche och räkor.
Låt såsen bli het utan att koka.
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
Servera såsen till den nykokta pastan.
Garnera med de strimlade grönsakerna.

Besöksräknare: 1612
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.