Visa en utskrivingsbar sida
Pasta
Gnocchi med svampsås

Ingredienser
200 g färska champinjoner
1 burk krossade tomater, 400 g
1 liten gul lök
1 vitlöksklyfta
2-3 msk olivolja
2 msk tomatpuré
50 g parmesanost
salt, svartpeppar
350 g Buitoni Gnocchi

Tillagning
Rensa svampen, skär i tunna skivor. Finhacka lök och vitlök.
Hetta upp oljan i en stekpanna och låt löken mjukna däri. Tillsätt svampen och fräs några minuter.
Rör ner tomaterna och tomatpurén. Salta och peppra. Koka ihop ca 5 minuter. Smaka av.
Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
Låt rinna av.
Blanda ner osten i pastan. Häll i svampsåsen.
Blanda ihop.

Servera med nyriven parmesanost.



Besöksräknare: 1445
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.