Visa en utskrivingsbar sida
Pasta
Pastagratäng
Portioner: 4 portioner

Ingredienser
120 g Pasta Rigatoni (3 dl)
1 påse Bukettgrönsaker, 350 g
1 skivad gul lök
100 g färska champinjoner
2 msk smör
2 dl matlagningsyoghurt
1 dl riven smakrik ost
1 pressad vitlöksklyfta
1 dl mjölk
1 dl riven parmesanost

Tillagning
Ugnstemperatur: 225°.
Koka pastan halva koktiden och spola med kallt vatten.
Fräs lök och champinjoner i smöret.
Smörj en eldfast form.
Blanda pastan, grönsakerna, lök och champinjoner.
Lägg i formen.
Blanda yoghurt, ost, vitlök och mjölk, häll blandningen över gratängen.
Strö nyriven pamesanost över.
Gratinera ca 20 min.



Besöksräknare: 3020
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.