Visa en utskrivingsbar sida
Pasta
Tagliatelle Verde med svampsås.

Ingredienser
400 g färsk svamp (champinjoner, kantareller eller Karl-Johan)
olivolja
1 vitlöksklyfta
en liten knippa persilja
en kruka färsk basilika
2 dl grädde
2 dl creme fraiche
salt och svartpeppar, grovmalen
saften av 1/2 citron
2 förpackningar Gustino Tagliatelle Verde

Tillagning
Skiva och skölj svampen. Fräs den i lite olivolja.
Pressa i vitlöken.
Hacka persiljan och basilikan var för sig.
Strö persiljan över svampen och tillsätt grädden och creme fraiche.
Låt allt koka upp.
Smaka av med salt, peppar och citronsaft.
Strö över basilikan vid serveringen

Besöksräknare: 1397
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.