Visa en utskrivingsbar sida
Pasta
Gratinerad köttfärssås
Portioner: 6

Ingredienser
600 gram köttfärs
1 gul lök
1 liten burk cremefraiche med chilismak
1 pkt matlagningsgrädde
parmesanost (som krydda)
2 sockerbitar
salt, peppar
lite soya
2 tomat i skivor
3 dl riven ost


Tillagning
fräs köttfärsen och löken, tillsätt cremefraichen och matlagningsgrädden, pudra över parmesanost, lägg i sockerbitarna, tillsätt soya, salt och peppar
Låt koka i ca 10 minuter.
Sätt ugnen på gratineringsläge 225 grader.
Lägg på de skivade tomaterna över köttfärsen

Strö över den rivna osten och gratinera i ugnen i ca 10-12 minuter, tills osten är härligt brun och spröd.
servera med nykokt pasta.
Denna köttfärssås blir härligt god. Dels pg.a. cremefraichen som ger en rund mjuk smak, men också tomaterna och osten som är en härlig kombination tillsammans.
naturligtvis passar även ris till.


Källa: Eva Rosqvist   Email: er@receptsamling.nu

Besöksräknare: 2343
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.