Visa en utskrivingsbar sida
Pasta
Pasta med grönsaker och tomatkesella
Portioner: 4

Ingredienser
300 gram pasta, tex spiraler
3 soltorkade tomater
100 g kesella
1 msk tomatpuré
salt, peppar
1 röd paprika
1 squash
1/2 aubergine
2 schalottenlökar
2 vitlöksklyftor
3 msk olivolja
ett par kvistar färsk rosmarin


Tillagning
Koka pastan enl anvisningar på förpacknningen
Strimla tomaterna och blanda med kesella och tomatpuré
Smaka av med salt och peppar
Skär grönsakerna i stavar. Skala och klyfta schalottenlöken, skiva vitlöken
Fräs aubergine, lök och vitlök i olja. Tillsätt paprika och squash och fräs ett par minuter. Krydda med salt och peppar och rosmarin. Blanda den avrunna pastan med grönsakerna. Servera med tomatkesellan

Besöksräknare: 1225
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.