Visa en utskrivingsbar sida
Fisk
4

Ingredienser

Fisk:
4 fiskfiléer (t.ex. spätta eller rödtunga)
300 g. Mozzarella
200 g. Kräftstjärtar
Potatismos:
6-8 potatisar
2-3 sötpotatisar
muskotnöt
smör
mjölk
salt och peppar

Tillagning


Skala potatis och sötpotatis. Skär sönder i små bitar och låt koka i 20-25 minuter eller tills potatisen är mjuk. Under tiden saltas och peppras fiskfiléerna och lägges i en smörad form. Finhacka kräftstjärtarna och strö ut över fisken. Riv mozzarellan och lägg ovanpå.
In i ugn på 225 grader 10-15 minuer beroende på fiskens tjocklek. Gör ett mos av potatis/sötpotatis blandningen, lägg i en klick smör och krydda med salt, vitpeppar och tillräckligt med muskotnöt för att smaken skall kännas. Späd med mjölk till önskad konsistens.


Besöksräknare: 1412
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.