Visa en utskrivingsbar sida
Kyckling
Kycklinggryta
Portioner: 4

Ingredienser
6 st. kycklingfilé
4 st Scharlottenlökar
1 dl vitt vin
2 dl grädde
2-3 tsk dragon
2-3 msk ljus frank senap
3 tsk kycklingfond
1 brk. creamfraiche
örtsalt, paprikapulver
Servering
Serveras gärna med Ris eller klyftad potatis och sallad

Tillagning
Dela kycklingen i 12 bitar. Krydda med örtsalt och paprikapulver.
Bryn bitarna i lite fett, lägg sedan kycklingen i en annan gryta.
Fräs sedan löken, tillsätt vin, grädde, senap, dragon, fonden.
Sjud såsen någon min, häll över såsen över kycklingen.
Blanda sist i creamfraiche, puttra i ca 15 min.

Besöksräknare: 2914
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.