Visa en utskrivingsbar sida
Pasta
Pasta med het ädelostsås
Portioner: 3 portioner

Ingredienser
2 dl creme fraiche
2 färska rödpeppar
1 pkt bacon
2 gula lökar
1 purjolök
1 pkt ädelost, grönmögel
Pasta

Tillagning
Styrkan i denna pastasås kan regleras med antalet rödpepparfrukter. Någon annan (stark) krydda behövs inte, ej heller salt eller matfett.
Godtycklig form av pasta kokas enligt recept på paketet.
Strimla bacon med sax eller kniv och fräs i en gryta, tillsätt hackad lök och purjolök. Purjolöken bör delas på längden och sköljas noga. Tillsätt även fint skivad rödpeppar. När löken blir mjuk och baconet brunt (eller omvänt) tillsätt creme fraicheoch en liten skvätt vatten, samt skivad ädelost. Koka nägra minuter under lock och rör om. Låt puttra ca 10 min, eller tills pastan är färdig.



Besöksräknare: 1883
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.