Visa en utskrivingsbar sida
Pasta
Makaronipudding med broccoli och ädelost
Portioner: 4 portioner

Ingredienser
4 dl (250 g) Kungsörnen Idealmakaroner
½ purjolök
ca 250 g tinad broccoli
125 g ädelost

Äggstanning:
3 ägg
6 dl mjölk
1 tsk salt
1 krm svartpeppar

Tillagning
Sätt ugnen på 200º. Koka makaronerna, följ anvisning på förpackningen. Strimla purjolöken. Dela broccolin i mindre bitar. Blanda makaroner, purjolök, broccoli och smulad ädelost i en smord ugnssäker form. Vispa ihop ingredienserna till äggstanningen och häll över makaroniblandningen. Grädda i mitten av ugnen 30-40 minuter. Servera som ensamrätt eller med kassler eller skinka.



Besöksräknare: 1869
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.