Visa en utskrivingsbar sida
Pasta
Broccolipasta med olivsalsa
Portioner: 4 portioner

Ingredienser

500 g pasta, färsk, Signum, 2 påsar à 250 g
500 g broccolibuketter, frysta
1 dl matlagningsvin, vitt
4 msk soltorkade tomater, i tub, Signum
1-1 ½ tsk vitlök i tub, Signum
1 dl svarta oliver, urkärnade
svartpeppar
parmesan

Tillagning


Tillagning
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Tillaga broccolin enligt anvisning på förpackningen.
Rör samman vin, soltorkade tomater, vitlök och oliver. Blanda olivsalsan med den
avrunna pastan. Mal över lite peppar.
Servera med nykokt broccoli och riven parmesan.


Källa: Gröna konsum
Besöksräknare: 1705
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.