Visa en utskrivingsbar sida
Pasta
Stuvade makaron stänger
Portioner: 4 portioner

Ingredienser
4,5 dl Kungsörnen Skurna Makaron stänger
1 l mjölk (standard)
0,5 tsk salt
peppar
ev. riven muskotnöt.

Tillagning
Koka upp mjölken. Tillsätt Skurna Makaron stänger och salt. Låt dem långsamt koka i ca 25 minuter tills de blir mjuka. Rör om då och då, men försiktigt så att makaronerna inte går sönder. Smaksätt med peppar, ev riven muskotnöt och salt. Servera med stekt fläsk, korv eller köttbullar, och fräscha grönsaker. TIPS! Prova gärna även kokosmjölkstuvade Skurna Makaron Stänger. Byt då bara 1 l mjölk mot 2 burkar kokosmjölk ā 400 ml och 2 dl vatten. Koka pastan på samma sätt och smaksätt med färskpressad lime- eller citronjuice, curry, vitpeppar och ev salt. Servera med t ex sprödbakad torsk, sallad och ett gott bröd, t ex Kungsörnen Lättbakat Ciabatta.


Källa: www.pastarecept.com
Besöksräknare: 1831
webmaster@receptsamling.nu


Skriv gärna en rad i min Gästbok det sporrar mig att fortsätta med receptsamlingen.